So what?

wαh wααh wαααh!?

Jag ska städa inatt - palla.



Mitt skrivbord är fan-i-mig kaos.
Usch vad jag hatar det. Räkningar, plugg, städa, tänka och allt.
Nej, inatt ska det bli kliniskt rent! :)

Rebecka - du utmärker dig för lite.


WEI

Du vet att jag längtade efter den dagen.

Igår var det jobb mellan 9:00-14:30.
Jobbade med söta Anna - alltid lika snäll och rar! Så det blev faktiskt en rätt så trevlig stund på jobbet, blev dock ingen "lördagspizza" vilket gjorde mig lite liite besviken, fast ändå, jag var inte så pizzasugen. Jag var inte bakis, woho! Dagen gick relativt snabbt och jag matchade mina bussar hem perfekt.
Tyvärr blev jag inte så glatt bemött hemma som jag hade hoppats på.
Det första jag får höra när jag kom hem var:
"Reebeeckaaa, du skall vara ute ur huset klockan 17:00!!"
Jo, det var min syster, som älskar mig något extremt mycket. Hon skulle ha tjejmiddag och snäll som jag är var jag ute ur huset 17:30. Någon som kan gissa vart jag åkte? Jo, Marcus! Hade sett fram emot det i princip hela veckan.
Underbar, underbar och åter underbar!
Behöver jag säga så mycket mer?
Ja, egentligen, för jag känner att jag vill berätta massvis.
Jag berättar nog mer om min lördag imorgon eller så, för nu skall jag dricka té och äta barkis med familjen, för att inte glömma se på en grymmefilm (enligt Stefan). Vill bara tillägga - min familj är inte normal. Verkligen inte. Love them anyway!
Puss och kram, Rebecka.


En fredag och en årlig Håkan Hellström.

Skjuts till skolan med Carro.J - gött -utropstecken-
Efter en sjukt seg dag i skolan blev det skjuts hem också, det vill säga snabbt och enkelt hem och snabbt in i duschen, yummie. Runt 19-snåret for jag iväg med Amanda och Sofie på en full 50-buss för att titta på Håkan Hellström. Vid korsvägen möter vi Caroliné och jag kommer på att jag måste köpa nytt fritidskort. Jag gick inte ut, jag betalade inte inträde på Liseberg för jag hade lånat Emmelies guldpass - men ändå fjorde jag av med 773 pix den kvällen?
Jo, jag vet. Fritidskort kostar en del och det behövdes och jag behöver inte köpa nytt på 3 månader, men ändå. Jag är omöjlig.

Jag kom hem tidigt i säng, efter att ha åkt värsta skräck-bussresan. Jag försökte prata och lyssna bort det, men icke - gick över när jag klev på min buss hem till Askim. Något som är rätt fantastiskt är faktiskt att jag kom i säng då klockan var 00.00 - helt otrloigt, första gången på ganska länge må jag säga, att jag lägger mig Nykter och i Tid och inte kommer bakis till jobbet. Woho, heja Räkan!
Eller nästan i tid - någon gång runt 1-snåret smsar mitt hjärta om att jag "får ringa". Jag vet, får alltid ringa när jag vill och hur jag vill, haha. Men jag är faktiskt inte personen som - gör så?

I vilket fall som helst.
Underbar fredag, även om ajg valde bort att festa med Marcus etc. Kafé med ens bästa vän på kvällen är något bland det skönaste som finns och jag uppskattade kvällen jättemycket!
Puss och kram, Rebecka.

Du älskar att fantisera - på fel sätt.

Och jag känner inte riktigt
Och jag lever inte riktigt
Under dagarna som inte riktigt finns
Men så kommer en säsong igen
Och strömmen går igång igen
Och nätterna blir ljusa
Och jag känner och jag lever
Och jag minns.

Jag älskar att skriva om mitt intressanta liv.

Jag måste även dela med mig utav vad jag käkat idag:
- 2 smörgåsar med ost på + en kopp kaffe
- köttgryta med ris, ett glas med yoghurt och typ müsli i
- en kopp varm choklad
- mörk choklad
- spaghetti och köttfärssås med massa riven ost på
- en twix
- ostbågar + chips
- en glass
- lite till ostbågar
- en mars
- en twix till
- massor av vindruvor
- två glas mjölk
- två glas apelsinjuice
- ett glas cola


Visst låter jag som en tjej på hela 45 kg?
Hahah, eller inte. Jag fattar inte hur jag verkligen kan äta allt det där, vad äcklig jag är. Hahah.
Puss och kram, Rebecka.

Historien om..

Min helg, den 19-21/9-2008:

Fredag: helgen startar med att jag slutar skolan runt fyra-snåret. Drar mig hem, seg, trött och sjabbig. Partyt skulle vara hos Carro, men folk bangar och suger. Så några kommer hem till Barret, förkrökar, Carro.J kommer och hämtar oss och jag sitter med Jonna i en bagagelucka och knör för att fara till en fest i Askim. Hos Sandra.
Söta Amanda, Blomman, Björn och Sofie kommer med. Vi hade skoj - eller, jag talar för mig själv i alla fall. Jag hade toppenskoj. Tills vi sitter hemma hos mig - jag bor ca 5 minuter ifårn där festen hölls, med både Blommans och Björns skor stula och vi missade bussen.
Fulla och glada - okej, nu talar jag för mig och Amanda i alla fall, far vi hem till Björn. Ser typ åp film, somnar bredvid Blomman som tjötar natten ut och låter mig inte sova. Vaknar upp, kékar pannkakor och far hem.

Lördag: Som sagt, när vi ätit sjabbpannkakorna for vi hem. Jag träffade söta Holman ett tag, köpte MASSOR av godis, pratade och umgicks med min knäppa, älskvärda mor, hennes väninna och min syster. Runt 19-snåret for jag till min älskling för att slappa, se på film, promenera, köpa mer godis och disskutera invandring/brottslighet. Vi är väldigt kloka må jag säga. Vi åt i alla fall massor av choklad och vaknade med finnar båda två - mysigt va? Såg två superbra filmer! Eller, vi såg hela The Notebook och halva Taken. Jag somnade, och jag sover som en sten - så Marcus blev surig, eller nej, men han försökte väcka mig - varför? Jag vet inte, låter det vara där. Haha!

Söndag: Jo, vi vaknade upp med varsin fin finne i fejset. Jag tror vi gick upp, såg sjabbiga ut och rökte och gick tillbaka till sängen för att sova igen. Sedan vaknade vi nog runt elva och åt frukost, ramlade tillbaka till sängen och somnade om. Sedan efter några timmar tog ciggen slut och vi begav oss till Mölnlycke centrum(?), fyllde på, satt i solen och myste. Vi gick ner till hans brygga och satt där tills vi, eller jag, började frysa och längtade efter hans säng.
Hem och äta, umgås med mamma och Emma - syster min. Det var en grymmishelg och jag är nöjd!

Men nu är det en ny vecka, nya äventyr!
Längtar tills på torsdag och helgen!
Puss och kram, Rebecka.

Tur i oturen flickor och pojkar!

Imorgon har jag matteprov. Matte C. Det är verkligen helt sämst. Tråkigt och jag har inget intresse för det för fem öre. Har försökt plugga idag. Jag fick ju tillbaka mina böcker och grejer. Har en liten historia att berätta om det faktiskt!

Jag försov mig i fredags - med hela 10 minuter, med flit! Erkänn tuffing jag är? Men i vilket fall som helst. Jag packar ner mina skolböcker och min miniräknare, dyr och stor som en tegelsten - varför skall man vara så higtech jämt? I vilket fall som helst, när jag skall gå av vid skolan från bussen är jag helt stuper stressad.
Jag står i kaféet även om jag var sen, för jag är illa tvungen till att ha mitt morgonkaffe, då jag upptäcker att min påse är borta. Jag rusar ner med kaffet i handen till matte-lektionen jag är sen till och får ur mig något som lät:
"Min påse, på bussen, wah wah, stressad, wah wah, måste ringa, kommer så fort jag kan!"

Jag ringer Västtrafiks hittegods och de ber mig ringa på måndag igen.
Jag ringde idag och vet ni vad?
Jag fick tillbaka min påse med alla böcker i! Woho - aldrig har jag varit så glad över att få skolbäcker? Jaja, nu är jag tillbaka i läget då jag öbskar att jag inte kunde något för jag glömt böckerna på bussen och de hade farit till typ Afrika eller något.

Puss och kram, Rebecka.

Nej fy fasen.

Godnatt.
Jag är död?

Fy vad busig man får lova att vara då.

Min systers... Usch, det vrider sig i magen av att säga det, men here we go!
Min systers pojkvän ringde just till vår HEMTELEFON. Jag svarade, jag hatar honom. Ungefär såhär lät vårat extremt långa samtal:

Jag:
Hej det är Rebecka?
Tobias:
Hej - det är Tobbe, är Emma där? -ful tattar-dialekt-
Jag:
Eh, neepp! -låter riktigt dryg och klickar-

Jag klickar. Undrar om han fattat vinkeln ännu - jag ogillar honom skarpt.
Har alltid gjort, kommer alltid att göra. Även innan min syster lärde känna den tölpen.
Nej usch och fy, här sitter jag och mitt té är inte klart ännu!
Inget té, småpojkar ringer och stör och ingen fungerande mobil.
Skjut mig?

Puss och kram, Rebecka.

Jag blir rätt så galen nu!

Jag har abonnemang.
Det är rätt så värdelöst.
Jag har comviq kompis abonnemang med, spärrat på 200 pix, för annars hade jag väl ringt upp för dryga tusenlappen? I vilket fall som helst så betalar jag typ pengar varje månad för att ha comviq kompis månaden ut också. Men nu när jag har spärrat mobilen på 200 pix, så slutade den funka helt typ. Eller, mitt lilla kompis-erbjudande har försvunnit. Så här sitter jag och kan inte använda min mobil.

Vet ni hur jag känner mig?
Handikappad.
Rastlös.
Jag letade upp mitt gamla kontantkort, men jag får inte upp luckan på den nya mobilen jag köpte för ett litet tag sedan. Nej usch - Blomman sms:ar mig massor, jättesöta sms, men jag kan ju inte svara! Jag kan inte svara någon! Jag kan inte ringa någon! Jag blir fullständigt tokig på detta.

Usch och fy.
Puss och kram, Rebecka.

P.S: Carro har smällt iväg med så sju-i-helvete med pengar på krogen denna månad.
Jag ville bara säga det, hahah!
Dock jag med - men hon är värst - fyllesvin? ;) Thats all. D.S

Bara för att få ha frågan sagd.

Where does the good go? Where does the good go?

Heja Scandinavium och sjusovare!

Idag skulle vi på informations-någonting med klassen. Eller skulle och skulle, jag gick. Trots att jag försov mig. Carro ringde och väckte mig, jag lät tydligen asdryg i telefonen - men konstigt? Haha, snabbt in i duschen och sedan springa iväg till bussen. Kom BARA 2 timmar sent. Men lätt värt det, mötte massa folk och gullungar.

Slutade med fika på Frank's, först med bara Carro och Ninni, sedan plussade vi på Amanda, Frida och Johanna. Mys mys mys. Nu är det mindre mys. Jag är ensam och har tråkigt. Plus att jag måste plugga på det, kul kul!

Jaja, middag + vinkväll med tjejer imorgon! Ser jag fram emot!
Puss och kram, Rebecka.

Hey hoh let's go!

Igår var det söndag, det vill säga: Bakis, deprimerande för att helgen är slut och en dum skolvecka börjar. MEN! Carros mammi är bortrest, enda i Turkiet! Så imorgon blir det middag, vin med ost+kex och bara en massa mys med mina tjejor! Woho, längtar! I vilket fall som helst. Vaknade upp med Marcus bredvid mig, som var röksugen - som han ALLTID är - och det enda jag tänkte var låt mig sova! Bah, trodde jag skulle få flipp på den söte Blomman.

Frukost, mys, mys och massa rökpauser tills vi åt hamburgare för att sedan åka till Beo, som jag tyvärr dissade. Där i mellan missade vi bussen och bla bla blaa. Helt onödigt att berätta, vilket allt detta dravel egentligen är, men anyway.

Kvällen slutade med att jag mötte Amanda och Frida 20:45 för att åka till Tintin och fika. Det var mys, som alltid. Åkte hem cirka 22:30, mötte Blomman en snabbis på Frölunda och väntade på min buss tillsammans med goseungen Amanda! Bussen var hela 5 minuter sen! Det gjorde mig galen, för jag frös som en dåre!
När klockan var 23:45 var jag hemma. Nästan redo för att sova får jag ett inte alls oväntat samtal. Prat prat prat och sedan tvärdäckade jag.

Det blev för sent igår, innan jag tvärdäckade spelade jag "City Bloxx" och det blev sent. Så sent att jag försov mig imorse, eller ah. Jag glömde ställa klockan.

Puss och kram, Rebecka.

Utkast: Historien om ...

Historien om min lördag den 13/9-2008.

Jag pratar med Blomman fram tills klockan blir 4:00. Vi grälade nämligen på denne privatfest vi avr på, för att jag är lagom korkad ibland. Men ändå, vi kommer ruskigt bra överens nu så! I vilket fall som helst. När klockan blev 8:15 stegade jag upp för att gå till jobbet. Jag var pigg som en lärka, jag lovar! Var skitpigg. Go dag på jobbet med både Frida och Oskar, Frida klagade verkligen jättebra på Oskar som missade "fläckar" på fönstret - heja Fridish!

I alla fall. Hem och duscha, göra mig snygg och möta min Blomma på Frölunda Torg. Vi blev nekade att köpa cigg på hemköp för att knäppBlomman inte har något leg - han är faktiskt 1 år äldre ändå. Köpte blanddricka och Marcus hade massa otur, spillde och hade sig. Körde med lagom go prat/gap-volym på frölunda, då jag var nykter och han inte. Fetingknas.

Förkrök hos Sofie, Blomman är knäppis och smider skumma planer om Amanda som jag verkligen inte kunde sluta skratta åt, haha. Lovely, helt galet kulig. Väl på väg efter en bra stunds segande kom vi fram till Nordviksgatan(?). Party party och mys.
Avslutades - nästan - självklart på Donken, hallelujah. Vad skulle amn göra utan fyllemat där?

Spenderade min natt hos Blomman, frös som ett djur på vägen dit. Men men. Vet inte vad mer jag skall berätta, än att jag åkte hem dagen efter? Och dagen efter kommer i nästa inlägg.

Det var lördag det, och för att lägga till en sak var fredagen med bra. Till en viss stund. Ahja.
Puss och kram, Rebecka.

Vadå billig?

Suran har langat fetaste kommentaren i min blogg:
Du är billig!

Jag vet inte varför? Vem är han? Har ingen som helst aning. Trevligt, trevligt med glada människor som SURAN.

Att duscha är fan i mig grymt!

Jag älskar att duscha!
Det ville jag ha sagt med rubriken.

Snart ska jag äta gröt! Mmh, det var länge sedan. YUMMIE, typ. Blir det kjol idag? Det är kallt ute, men med lite alkohol i kroppen funkar vad som helst! Det sa amanda nu med, du fryser inte om du är påverkad!

Då kör vi på det.
Det blir nog en träffis med Blomman idag igen ändå. Han fixar partyt, inte vi längre.
Mandy ska nog med ha kjol - om ni ville veta?
Nu: GRÖÖÖÖT!

Puss och kram, Rebecka.
P.S: Två vinare plus massa cider är inte helt fel! Gottigottgott ikvälls då! D.S

Men hej hej, hemskt mycket hej - IDAG.

Woho - det gick smidigt.
Martin och Amanda träffar mig halv fem i stan.

Nu skall jag ha redovisning i svenska C.
Önska lycka till!
Puss och kram, Rebecka.

Jag är så liten och nätt ändå så!

Nu har jag haft NK-prov. Om cellen. Gick skitbra! Tills jag såg att vi skulle kolla på några löv och skriva vad dem heter. Jag menar, ofta jag kan några löv? Så jag chansade på lite lind, asp, bok och björk. Säkert något annat tjusigt namn fick jag till med. I vilket fall som helst.

Måste ringa Amanda-Mandy-Mandu som jag föredrar snart. Höra hur det blir ikväll. Helt wild and crazy. behöver dricka för imorgon med. Snäppet glammigare då kanske? Ska jag slå på stort denna helgen också? Får se, Barret är ju ensam hemma hela nästa vecka och Ninni kommer hem från Ungern idag med massa vin - det vill säga, vinkvällar varje kväll och pengarna kommer flyga.

Jag slår på halvstort.
Puss och kram, Rebecka.

Nu skall jag leta reda på hon där.

Jag har rast - en obeskrivligt lång sådan. För jäkligt. Om en timma börjar jag. Bra, då ger det mig gott om tid till att leta reda på Hawra, som är min favorit-arab i hela världen!

P.S: Min vän langar sedan - men vad, men vad vad vad? Vin idag, cider imorgon? Eller tvärt om? I-lands problem ^7. D.S

Puss och kram, Rebecka.


Tillslut kom svaret, herrejävlar vad det pirrade i kaggen!

Fan - vad ska jag ha på mig ikväll?
Problem, problem, problem^9.
Jag blir inte riktigt klok på mig själv. Kanske skall ta min fina party kjol, svart, hög midja, glansig och en het korallröd tröja med djup rygg? Le sekz säger jag och många fler - kanske.
Vad skall jag dricka då?
Mandu kanske vill dela på en vinare.

Nog om det, pratade för mycket i förra inlägget med.
Vet inte vad jag skall skriva, men känner för att skriva för en gångs skull - igen.
Jag är helt sjukt lycklig! Jag fick värsta grymme-smset igår! Ni ska bara veta. Jag blev sjukt nervös när jag hörde att det burrade till i köket. Ni vet, jag hade just haft ett långt långt samtal med Blomman, grälsjuka som vi tydligen är, tjatade om dissning hit och dit och vad jag tyckte och vad han tyckte och bla bla blaa. Tur att vi är soulmates och båda skrattar i princip lika mycket, så vi blir glada jättesnabbt igen.
Väl lagt på börjar jag fundera - jag är en riktig tänkare.
Så jag slänger iväg det klassiska sms:et:
"Vad är vi?"
Tillslut kom svaret.
Som var jättegulligt, och det behåller jag för mig själv - ett tag till. Jag är glad i alla fall, även om jag är en disser. För jag vill träffas! Hur kan man sakna någon man såg för två dagar sedan? Jag menar, vi ses ju imorgon - party? Jag önskar veckan hade mer dagar. För jag har så lite tid... Vänner, plugg, party, fika med alla gulllungar - en pojkvän skulle få springa efter mig som en svans. Hoppas inte han läser. Men jag vill, och vill jag så skaffar jag mig tid. Jag lyckas med allt, bara jag får lite förståelse för vad jag behöver.
Puss och kram, Rebecka (Räkan).

Det var inte meningen, är det då det kallas för ödet?

ännu mer najs!
Jag längtar verkligen - jag önskar jag kunde, men jag har för stort samvete för att slänga mig in i det där igen. Jag skall träffa Amanda senare idag - med eller utan. Helst med, men får väl se vad som blir. Just nu så sitter jag och skriver på en liten Islam-uppgift, om bönen. HEJA RÄKAN!
I vilket fall som helst... Martin har nog inte vaknat ännu, hoppas han vaknar innan halv fem i alla fall, för han måste gå till systemet för mig och lilla Mandu. Eller tja, måste och måste. Helst. Jag vill inte dricka tattig öl idag. Öl dricker jag abra på små pubar.

Imorgon är det lördag, då blir det jobb mellan 9:00-15:00. Efter det blir det party - igen - fast med finaste Blomman och så får ajg sova hos honom, wie! I och för sig så har jag fått det dem senaste helgerna, men what ever. Alltid lika mysigt. Ser på typ minst tre filmer varje gång och somnar inte först klockan är minst 7:00. Eller jag somnar, han ligger alltid vaken och på morgonen gnäller han om att jag ligger och håller fast honom i sömnen så att han inte kan ta av sig. Jo visst, skyll på Räkan bara!

Ännu en toppen helg att se fram emot?
Såklart, vänner, party och mys. Vad mer behöver jag?
Puss och kram, Rebecka.

RSS 2.0